Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın mazbut testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar taharri geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı kırmızıırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın huzurı esna yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının arama altına kızılınması kolaylaşır ve henüz bir tomar pert vermesi önlenir.

Ayrıca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve ustalıklevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, hariçarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, bedii kapılara en mütenasip fiyatlarla sahip olmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle hiçbir katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Kapısı yangın kapısı son kerte kritik bir öneme sahiptir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yönının küşade olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page